Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 


Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10
από thali-alex Σήμερα στις 8:56 am

» Μανωλης Χειρακης στο ΡΕΑ
από EnVy26 Σήμερα στις 8:46 am

» καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη
από αγγελακι στον ουρανο Σήμερα στις 8:07 am

» ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
από tania1422 Χθες στις 11:24 pm

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12#
από kikimam Χθες στις 10:47 pm

» Προβλημα με τη τουαλετα....
από newmum Χθες στις 10:39 pm

» Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ?
από bublesoaps Χθες στις 6:24 pm

» ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ πουλαω
από pusi Χθες στις 6:23 pm

» ΑΝΤΩΝΙΑ 123 ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???
από souzan Χθες στις 6:12 pm

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από souzan Χθες στις 5:47 pm

» Κομμώτρια στο σπίτι/Θεσσαλονίκη
από vicky81 Χθες στις 5:39 pm

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΟΡΩΝΑ.....
από φραουλα Χθες στις 2:00 pm

» Μπομπονιερες -κεραλοιφες!!! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
από pusi Χθες στις 9:29 am

» ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙ????
από mar.pan Χθες στις 9:01 am

» παιδιά με down και αυτισμο
από kerasoula Τρι Sep 30, 2014 11:43 pm

» COLOSTROUM ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ
από SPINAKOS7 Τρι Sep 30, 2014 10:29 pm

» Μανούλες Μαΐου 2013#23
από mamagoriou29 Τρι Sep 30, 2014 10:24 pm

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
από κουνελάκι Τρι Sep 30, 2014 8:21 pm

» Κόστος Β επιπέδου
από φραουλα Τρι Sep 30, 2014 6:51 pm

» Κορίτσια είμαι στα πρόθυρα κάτάθλιψης...
από Jorji Τρι Sep 30, 2014 3:40 pm

» ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΕΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;
από Jorji Τρι Sep 30, 2014 3:32 pm

» Καλλιεργεια σπερματος!
από Jorji Τρι Sep 30, 2014 3:26 pm

» Καλλιεργεια σπερματος
από Jorji Τρι Sep 30, 2014 3:25 pm

» Aναλαμβανω καθαρισμα και σιδερο
από pusi Τρι Sep 30, 2014 10:25 am

» Πουλάω 2 κούνιες που γίνονται παιδικά κρεβάτια + 1 αλαξιέρα+1 συρταριέρα
από Jannete Τρι Sep 30, 2014 2:26 am

» διαιτολογος
από dioni27 Δευ Sep 29, 2014 11:48 pm

» ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!!
από Chris_E Δευ Sep 29, 2014 3:51 pm

» ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΙΣΚΟΣ :( ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ
από vasoulagal Δευ Sep 29, 2014 11:47 am

» agxoos !!!!!
από vasoulagal Δευ Sep 29, 2014 11:09 am

» diagrafh apo to forum 3erei kamia pws ginete?
από kerasoula Δευ Sep 29, 2014 1:02 am

» www.candyland .gr
από candyland Κυρ Sep 28, 2014 6:22 pm

» ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!!
από Antonia 123 Κυρ Sep 28, 2014 6:04 pm

» ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ
από nanou Κυρ Sep 28, 2014 3:55 pm

» Περιδεση στην 13η εβδομαδα , μετα τι?
από EnVy26 Σαβ Sep 27, 2014 10:24 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ Σεπτεμρβίου 2 0 1 4 !!!
από lgyftog Σαβ Sep 27, 2014 10:00 pm

» Επιπλα απο Εντος/Ανδρεαδης ?
από κοκκινοσκουφιτσα Σαβ Sep 27, 2014 7:52 pm

» Χειροποίητα προσκλητήρια & μπομπονιέρες (ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!)
από mariameint Πεμ Sep 25, 2014 7:08 pm

» Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά με Δυσλεξία - Διάσπαση προσοχής στο διάβασμα;;
από Καλλιόπη Τζιλέρογλου Πεμ Sep 25, 2014 5:09 pm

» Παιδικός σταθμός ή κοπέλα στο σπίτι;
από bebaki Πεμ Sep 25, 2014 2:50 pm

» κατέστρεψα τον γάμο μου και τώρα θα υποστώ τις συνέπειες
από bebaki Πεμ Sep 25, 2014 2:22 pm

Παρόντες χρήστες
375 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 3 μέλη, 2 μη ορατοί και 370 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

bublesoaps, thali-alex, μαρακι27

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Jan 22, 2013 5:50 pm

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...
Πολυ ομορφο και ευκολο!!!

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna poly omorfo kai ontos aplo...
k ego olh mera koitao gia idees gia thn baftish pou tha kano monh moy giati mou aresoun poly oi kataskeyes kai genika otidipote dimiourgiko.

https://www.facebook.com/myrodeve

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?

Πολύ ωραία η ιδέα σου όντως εύκολη, γρήγορη, οικονομική και μπράβο σου που θα το κάνεις μόνη σου Very Happy
Απο σοκολάτα και θερμοκρασίες όμως ξέρεις καθόλου;
..δεν θέλω να σου κάνω την έξυπνη αλλα σε ρωτάω γιατί το είχανε κάνει σε κάτι εγκαίνια που είχα πάει και η σοκολάτα είχε γίνει άσπρη επειδή μάλλον η κυρία την ελειώσε μάλλον σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και μετά δεν την "εστρώσε" και φαινόταν σαν χαλασμένη.. θα είναι κρίμα! Ο,τι θές ρώτα με έχω τελειώσει ζαχαροπλαστική και έχω να σου πω μερικά tips γιατί το θέμα σοκολάτα είναι η αδυναμία μου! (όπως σε πολλές γυναίκες άλωστε!)

ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...

ioanna πανέμορφα τα περιτυλίγματα!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinamar μου αρεσει πολυ η σοκολατα και εχω πειραματιστει λιγο μη φανταστεις οτι εχω τρομερη εμπειρια σημερα εκανα μερικα βραχακια για δοκιμη δεν μου ασπρισαν αλλα δεν μου εχουν γινει και πολυ σκληρα ισως θελουν παραπανω χρονο στο ψυγειο θα μπορουσες να μου πεις μερικες συμβουλες?
Η συνταγη που εκανα ειναι αυτη

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/08/y-250.html

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx
ναι το ειδα Ιωαννα μου πολυ ωραια αλλα πιο μπελαλιδικα και με τα δυο ζουζουνακια μου δεν ειμαι για πολλα πολλα...!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd

evvi


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια


δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια
Οπως και στο ζαχαροπλαστειο διατηρουνται πολυ καιρο στο ψυγειο και εκτος ψυγειου φυσικα ειναι σαν μια σοκολατα με ξηρους καρπους τωρα για τη βαπτιση νομιζω καλο ειναι να τα εχεις στο ψυγειο πριν την εκκλησια...χωρις φυσικα να ειμαι ειμαι ειδικη

δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγήκαν μαλακά γιατί έχει βούτυρο.
(..η εκτέλεση της συνταγής δεν είναι ολοκλυρωμένη έτσι; ..γεμίζεις τα δαμάσκηνα με το καρύδι και μετά τα βουτάς όλα μέσα στην σοκολάτα και με ένα κουτάλι κάνεις τα βραχάκια πάνω στην λαδόκολα;;;

Επειδή είναι για βάφτηση (θα έχεις και πολλα παιδάκια έτσιWink καλύτερα να ψηλοκόψεις τα αμύγδαλα και να βάλεις τίποτα κορν-φλεϊκς ή παιδικά δημητριακά που είναι για πρόγευμα (μια ιδέα λεεεεω εγω τωρα...)
Όσο για την σοκολατα:
Το νερό του μπαίν μαρί θα πρέπει να είναι σε χαμηλη θερμοκρασία ίσα ίσα να κάνει ατμό πριν βράσει το νερό και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το πάνω μπόλ δεν πρέπει να ακουμπάει στο ζεστο νερό.
Βρές ένα μεταλικό μπόλ που να "κλείνει" τη κατσαρόλα ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να πέσουν μέσα στην σοκολάτα καθόλου σταγόνες με νερό ή να έρθει σε επαφή κατ'ευθείαν με τον ατμό.
Λιώσε μόνο σκέτη σοκολάτα χωρίς βούτυρο ή λάδια ή γάλα μέσα με αυτόν τον τρόπο.
Αφού λιώσει βγάλτην απο το μπαίν μαρί και με μία σπάτουλα αρχισε να την ανακατεύεις συνέχεια απαλά (και τα τοιχώματα του μπόλ) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (έτσι την "στρώνουμε") τόσο που άν την βάλεις στα χείλη σου να είναι χλιαρή. Μετά ρίξε μέσα ότι θες απο ξηροκάρπια, αποξηραμένα φρούτα, κορν-φλεικς,σταφίδες, καραμελωμένους ξηρούς καρπους κομματάκια, και ανακάτεψε να πάνε παντού. Έχε έτοιμη μία λαδόκολα στρωμένη και με ένα κουτάλι σχημάτισε στη σειρά τα βραχάκια σου. Κάντο λίγο γρήγορα γιατί αν παγώσει δεν μπρείς να την ξαναλιώσεις γιατί αν έχει μέσα υλικά δεν μπορείς να την ξαναστρώσεις. Άσε τη σοκολάτα να "στεγνώσει" μόνη της και όχι στο ψυγείο. Όταν είναι ακόμα υγρή δεν τα πάει καλά στο ψυγείο λόγο υγρασίας. Οταν σταθεροποιηθεί μπορείς να την βάλεις με το περιτύληγμά της(για να μην πάρει μυρωδιά γιατι η επιφάνειά της είναι σαν πόρος)δεν παθαίνει τιποτα.

Η σοκολάτα αποτελείται απο: κακάομαζα, βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη. Τα ποσοστά παίζονται στην γάλακτος (έχει και γάλα σκόνη μέσα) στην μάυρη (αναλόγος ποσο κακαόμαζα έχει μέσα έχει και κατηγορίες) και στην λευκή (η οποία είναι σκέτο βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη)
Οταν την λιώνουμε (σε μπαιν μαρί ή μικροκύματα) όλα τα συστατικά που έχει μέσα της λιώνουν και αυτά.
Άν την λιώσεις σε υψηλή θερμοκρασία αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και "καίγονται" (λογικό αφού εδώ λιώνει μόνο αν την κρατήσουμε με τα γυμνά μας χέρια στους 36.6 C φαντάσου τι παθαίνουν σε υψηλή!) και όταν η σοκολάτα παγώσει κάνει κάτι ασπρα στίγματα σαν σπιράκια πάνω και φαίνεται άσχημα.
Αν όταν είναι λιωμένη σε χαμηλή θερμοκρασία και παγώσει χωρίς αυτό το "στρώσημο" το βούτυρο κακάο που έχει μέσα της δεν ξαναομογενοποιείται με τα υπολοιπα υλικά της, με αποτέλεσμα να κάνει άσπρα νερά όταν παγώσει..

Καλέ ολόκλυρο μάθημα σου έγραψα!!!! χιχιχι έχω τρέλα στο'πα!!!!! Very Happy Very Happy αν δεν κατάλαβες κάτι ρώτα με!!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ειναι πολυ χρησιμες και εγω εχω τρελα με τη σοκολατα.Αληθεια τι κανεις για να εχουν αυτη τη γυαλιστερη επιφανεια χωρις ομως να ειναι λιπαρα?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="rinamar"]Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


Οχι δεν πειραζει ελπιζω να τα καταφερω με τις πολυτιμες συμβουλες σου σευχαριστω πολυ Smile

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy χαρά μου που βοήθησα! Καλή επιτυχία και με το καλό να βαπτήσετε το παιδάκι σας!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd
Καλα απιστευτη ιδεα αυτη με τη θηκη απο σι ντι βαζεις μεσα και απο μια χαρτοπετσετα και ετοιμο κοριτσια δειτε το!!!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαίρομαι που σου φαινονται χρήσιμα...

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
α ναι το ειχα δει με τη θηκη τελειο μου ειχε αρεσει πολυ η ιδεα...κ πολυ ευκολο χωρις δεσιματα και κοψε σελοφαν και ολα τα αλλα

https://www.facebook.com/myrodeve

momirene


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?
Μπορεις να τα τυλιξεις σε αλουμινοχαρτο και μετα να παρεις γκοφρε χαρτι ροζ ή φουξ και να τα τυλιξεις σαν καραμελες και να τα δεσεις δεξια και αριστερα με λεπτη κορδελιτσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 
  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Free blog