Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 


Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» Υποαλλεργικά προϊόντα φροντίδας
από kerasoula Σήμερα στις 4:04 pm

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Σήμερα στις 2:53 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ Σεπτεμρβίου 2 0 1 4 !!!
από lgyftog Σήμερα στις 2:38 pm

» Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!!
από thali-alex Σήμερα στις 1:51 pm

» ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
από snoopy Σήμερα στις 1:27 pm

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12#
από stel87 Σήμερα στις 12:42 pm

» Μανούλες Μαΐου 2013#23
από Catty Σήμερα στις 11:49 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
από MariaGeorge Σήμερα στις 11:30 am

» Παιδικός σταθμός ή κοπέλα στο σπίτι;
από margdimitra Σήμερα στις 8:49 am

» ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
από victoria Χθες στις 11:33 pm

» Ανάγκη για Avercap 0.1
από melina_1234 Χθες στις 5:05 pm

» εσας ποσο κοστισε ο ερχομος του μωρου σας
από Chris_E Σαβ Aug 30, 2014 6:55 pm

» ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΠΑ
από motheroula 30 Σαβ Aug 30, 2014 3:53 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από veny Σαβ Aug 30, 2014 12:27 am

» βιοψια ορχεως
από fountouni Παρ Aug 29, 2014 10:20 pm

» TSH - Έλεγχος Θυρεοειδούς
από Vassiliki_ Παρ Aug 29, 2014 8:04 pm

» καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη
από ΜΑΡΙΑΜ1 Παρ Aug 29, 2014 2:43 pm

» πειτε οτι θελετε
από kerasoula Παρ Aug 29, 2014 12:32 pm

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!
από xrisili Παρ Aug 29, 2014 10:40 am

» πεθερα=τα νευρα μου
από Chris_E Παρ Aug 29, 2014 7:28 am

» ΣΟΣ παθαμε στοματιτιδα
από dimitra al Παρ Aug 29, 2014 1:03 am

» ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΑΕΔ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
από ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Πεμ Aug 28, 2014 10:59 pm

» αδυναμια στη γιαγια
από tonsot123 Πεμ Aug 28, 2014 10:34 pm

» ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ 2014
από nektar Πεμ Aug 28, 2014 10:01 pm

» !!!!MAD ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Βάπτισης- WEVENT.GR
από Βίκυ Πεμ Aug 28, 2014 5:51 pm

» Kάθισμα φαγητού BLOOM Fresco Loft ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!
από RousTwins Πεμ Aug 28, 2014 4:22 pm

» ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
από MARITSA123 Πεμ Aug 28, 2014 3:14 pm

» σπυρακια και εγκυμοσυνη
από souzan Πεμ Aug 28, 2014 9:41 am

» APOKOLISI...
από elena33sam Πεμ Aug 28, 2014 9:32 am

» ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ!
από maryloo Πεμ Aug 28, 2014 9:15 am

» δεν μπορω πια να διαχειριστω τα νευρα μου, βοηθεια..!
από mama*maria Πεμ Aug 28, 2014 9:13 am

» Πότε Βγάλατε Τα Μωράκια Σας Έξω Πρώτη Φορά ???
από maryloo Πεμ Aug 28, 2014 9:12 am

» ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ
από maro28 Πεμ Aug 28, 2014 8:27 am

» ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ 3ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!
από Chris_E Πεμ Aug 28, 2014 7:03 am

» Μαμάδες με 3 παιδιά!
από ede37 Τετ Aug 27, 2014 10:27 pm

» ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ - something special
από mariameint Τετ Aug 27, 2014 9:44 pm

» Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
από irene-_- Τετ Aug 27, 2014 4:18 pm

» ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
από Chris_E Τετ Aug 27, 2014 3:20 pm

» ποτε γινονται η εγραφες στα δημοσια νηπιαγωγια
από love4 Τετ Aug 27, 2014 2:00 pm

» θα κανω ενσταση για τα εσπα τι γραφω πανω στον φακελο;;;για νσ τα παρει ο κουριελ;
από καλιοπη Τετ Aug 27, 2014 11:32 am

Παρόντες χρήστες
796 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 8 μέλη, 0 μη ορατοί και 788 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Despoina90, k@terin@, kerasoula, maria_dou, nafs, snoopy, tinkerbellini, victoria

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Jan 22, 2013 5:50 pm

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...
Πολυ ομορφο και ευκολο!!!

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna poly omorfo kai ontos aplo...
k ego olh mera koitao gia idees gia thn baftish pou tha kano monh moy giati mou aresoun poly oi kataskeyes kai genika otidipote dimiourgiko.

https://www.facebook.com/myrodeve

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?

Πολύ ωραία η ιδέα σου όντως εύκολη, γρήγορη, οικονομική και μπράβο σου που θα το κάνεις μόνη σου Very Happy
Απο σοκολάτα και θερμοκρασίες όμως ξέρεις καθόλου;
..δεν θέλω να σου κάνω την έξυπνη αλλα σε ρωτάω γιατί το είχανε κάνει σε κάτι εγκαίνια που είχα πάει και η σοκολάτα είχε γίνει άσπρη επειδή μάλλον η κυρία την ελειώσε μάλλον σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και μετά δεν την "εστρώσε" και φαινόταν σαν χαλασμένη.. θα είναι κρίμα! Ο,τι θές ρώτα με έχω τελειώσει ζαχαροπλαστική και έχω να σου πω μερικά tips γιατί το θέμα σοκολάτα είναι η αδυναμία μου! (όπως σε πολλές γυναίκες άλωστε!)

ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...

ioanna πανέμορφα τα περιτυλίγματα!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinamar μου αρεσει πολυ η σοκολατα και εχω πειραματιστει λιγο μη φανταστεις οτι εχω τρομερη εμπειρια σημερα εκανα μερικα βραχακια για δοκιμη δεν μου ασπρισαν αλλα δεν μου εχουν γινει και πολυ σκληρα ισως θελουν παραπανω χρονο στο ψυγειο θα μπορουσες να μου πεις μερικες συμβουλες?
Η συνταγη που εκανα ειναι αυτη

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/08/y-250.html

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx
ναι το ειδα Ιωαννα μου πολυ ωραια αλλα πιο μπελαλιδικα και με τα δυο ζουζουνακια μου δεν ειμαι για πολλα πολλα...!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd

evvi


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια


δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια
Οπως και στο ζαχαροπλαστειο διατηρουνται πολυ καιρο στο ψυγειο και εκτος ψυγειου φυσικα ειναι σαν μια σοκολατα με ξηρους καρπους τωρα για τη βαπτιση νομιζω καλο ειναι να τα εχεις στο ψυγειο πριν την εκκλησια...χωρις φυσικα να ειμαι ειμαι ειδικη

δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγήκαν μαλακά γιατί έχει βούτυρο.
(..η εκτέλεση της συνταγής δεν είναι ολοκλυρωμένη έτσι; ..γεμίζεις τα δαμάσκηνα με το καρύδι και μετά τα βουτάς όλα μέσα στην σοκολάτα και με ένα κουτάλι κάνεις τα βραχάκια πάνω στην λαδόκολα;;;

Επειδή είναι για βάφτηση (θα έχεις και πολλα παιδάκια έτσιWink καλύτερα να ψηλοκόψεις τα αμύγδαλα και να βάλεις τίποτα κορν-φλεϊκς ή παιδικά δημητριακά που είναι για πρόγευμα (μια ιδέα λεεεεω εγω τωρα...)
Όσο για την σοκολατα:
Το νερό του μπαίν μαρί θα πρέπει να είναι σε χαμηλη θερμοκρασία ίσα ίσα να κάνει ατμό πριν βράσει το νερό και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το πάνω μπόλ δεν πρέπει να ακουμπάει στο ζεστο νερό.
Βρές ένα μεταλικό μπόλ που να "κλείνει" τη κατσαρόλα ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να πέσουν μέσα στην σοκολάτα καθόλου σταγόνες με νερό ή να έρθει σε επαφή κατ'ευθείαν με τον ατμό.
Λιώσε μόνο σκέτη σοκολάτα χωρίς βούτυρο ή λάδια ή γάλα μέσα με αυτόν τον τρόπο.
Αφού λιώσει βγάλτην απο το μπαίν μαρί και με μία σπάτουλα αρχισε να την ανακατεύεις συνέχεια απαλά (και τα τοιχώματα του μπόλ) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (έτσι την "στρώνουμε") τόσο που άν την βάλεις στα χείλη σου να είναι χλιαρή. Μετά ρίξε μέσα ότι θες απο ξηροκάρπια, αποξηραμένα φρούτα, κορν-φλεικς,σταφίδες, καραμελωμένους ξηρούς καρπους κομματάκια, και ανακάτεψε να πάνε παντού. Έχε έτοιμη μία λαδόκολα στρωμένη και με ένα κουτάλι σχημάτισε στη σειρά τα βραχάκια σου. Κάντο λίγο γρήγορα γιατί αν παγώσει δεν μπρείς να την ξαναλιώσεις γιατί αν έχει μέσα υλικά δεν μπορείς να την ξαναστρώσεις. Άσε τη σοκολάτα να "στεγνώσει" μόνη της και όχι στο ψυγείο. Όταν είναι ακόμα υγρή δεν τα πάει καλά στο ψυγείο λόγο υγρασίας. Οταν σταθεροποιηθεί μπορείς να την βάλεις με το περιτύληγμά της(για να μην πάρει μυρωδιά γιατι η επιφάνειά της είναι σαν πόρος)δεν παθαίνει τιποτα.

Η σοκολάτα αποτελείται απο: κακάομαζα, βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη. Τα ποσοστά παίζονται στην γάλακτος (έχει και γάλα σκόνη μέσα) στην μάυρη (αναλόγος ποσο κακαόμαζα έχει μέσα έχει και κατηγορίες) και στην λευκή (η οποία είναι σκέτο βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη)
Οταν την λιώνουμε (σε μπαιν μαρί ή μικροκύματα) όλα τα συστατικά που έχει μέσα της λιώνουν και αυτά.
Άν την λιώσεις σε υψηλή θερμοκρασία αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και "καίγονται" (λογικό αφού εδώ λιώνει μόνο αν την κρατήσουμε με τα γυμνά μας χέρια στους 36.6 C φαντάσου τι παθαίνουν σε υψηλή!) και όταν η σοκολάτα παγώσει κάνει κάτι ασπρα στίγματα σαν σπιράκια πάνω και φαίνεται άσχημα.
Αν όταν είναι λιωμένη σε χαμηλή θερμοκρασία και παγώσει χωρίς αυτό το "στρώσημο" το βούτυρο κακάο που έχει μέσα της δεν ξαναομογενοποιείται με τα υπολοιπα υλικά της, με αποτέλεσμα να κάνει άσπρα νερά όταν παγώσει..

Καλέ ολόκλυρο μάθημα σου έγραψα!!!! χιχιχι έχω τρέλα στο'πα!!!!! Very Happy Very Happy αν δεν κατάλαβες κάτι ρώτα με!!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ειναι πολυ χρησιμες και εγω εχω τρελα με τη σοκολατα.Αληθεια τι κανεις για να εχουν αυτη τη γυαλιστερη επιφανεια χωρις ομως να ειναι λιπαρα?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="rinamar"]Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


Οχι δεν πειραζει ελπιζω να τα καταφερω με τις πολυτιμες συμβουλες σου σευχαριστω πολυ Smile

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy χαρά μου που βοήθησα! Καλή επιτυχία και με το καλό να βαπτήσετε το παιδάκι σας!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd
Καλα απιστευτη ιδεα αυτη με τη θηκη απο σι ντι βαζεις μεσα και απο μια χαρτοπετσετα και ετοιμο κοριτσια δειτε το!!!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαίρομαι που σου φαινονται χρήσιμα...

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
α ναι το ειχα δει με τη θηκη τελειο μου ειχε αρεσει πολυ η ιδεα...κ πολυ ευκολο χωρις δεσιματα και κοψε σελοφαν και ολα τα αλλα

https://www.facebook.com/myrodeve

momirene


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?
Μπορεις να τα τυλιξεις σε αλουμινοχαρτο και μετα να παρεις γκοφρε χαρτι ροζ ή φουξ και να τα τυλιξεις σαν καραμελες και να τα δεσεις δεξια και αριστερα με λεπτη κορδελιτσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 
  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Create a blog