Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 


Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» egkyoules iounioy-iouliou 2015
από maro28 Σήμερα στις 1:08 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από RITAKI30 Σήμερα στις 12:32 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
από Titino Χθες στις 11:56 pm

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #13#
από kikimam Χθες στις 9:38 pm

» Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 11
από Anastasie Χθες στις 8:22 pm

» φοβος για εξωμήτριο
από maro28 Τετ Nov 26, 2014 8:41 pm

» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
από Evagelia3 Τετ Nov 26, 2014 7:37 pm

» ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
από Evagelia3 Τετ Nov 26, 2014 7:33 pm

» Ενδομητριωση
από nanou Τετ Nov 26, 2014 6:12 pm

» Εργασία και χαρά(;;;)
από Evagelia3 Τρι Nov 25, 2014 9:48 pm

» ολονυκτιο ξυπνημα!
από HappyMama Τρι Nov 25, 2014 9:18 pm

» Παπαδάκης Μιλτιάδης γυναικολόγος
από Evagelia3 Τρι Nov 25, 2014 7:00 pm

» 1 έτους: φρέσκο, εβαπορέ ή σκόνη;
από kikimam Τρι Nov 25, 2014 5:01 am

» Εγκυος μάλλον....
από HappyMama Δευ Nov 24, 2014 9:47 pm

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
από depy302 Δευ Nov 24, 2014 6:09 pm

» γνωμη για θρησκευτικο γαμο
από vasoulagal Κυρ Nov 23, 2014 7:10 pm

» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.
από mamy land Σαβ Nov 22, 2014 7:20 pm

» Μαμάδες από Αχαρνές (Μενίδι) και γύρω περιοχές!
από Evagelia3 Σαβ Nov 22, 2014 4:45 pm

» ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΗ
από tzeni27 Σαβ Nov 22, 2014 1:33 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014!!!!
από vblue Παρ Nov 21, 2014 9:45 am

» Συνεχείς ωτίτιδες και διαφορετικές απόψεις γιατρών
από anipomoni Παρ Nov 21, 2014 12:16 am

» ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ'ΟΙΚΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??
από xrisili Παρ Nov 21, 2014 12:02 am

» ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΝΕΣ
από HappyMama Πεμ Nov 20, 2014 11:43 pm

» θηλασμος και περιοδος?
από iouliana Πεμ Nov 20, 2014 11:02 pm

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΠΡΕΛΟΚ ΚΟΡΩΝΑ.....
από φραουλα Τετ Nov 19, 2014 8:34 am

» gunaikologos
από tania1422 Τετ Nov 19, 2014 3:06 am

» εξοπλισμός σε άριστη κατάσταση
από vdimak Τρι Nov 18, 2014 8:08 am

» ΠΩΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ???
από HappyMama Δευ Nov 17, 2014 9:46 pm

» Μανούλες Μαΐου 2013#23
από pennytol Δευ Nov 17, 2014 6:12 pm

» Συγνώμη για την ερώτηση!
από Evagelia3 Δευ Nov 17, 2014 5:53 pm

» καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη
από efaki27 Δευ Nov 17, 2014 9:25 am

» θεματακι με την περιοδο....
από maro28 Σαβ Nov 15, 2014 6:27 pm

» γινεται 2 χρονων και ακομα πινει γαλα τη νυχτα
από elin1 Παρ Nov 14, 2014 11:16 pm

» Πως βάζω φωτογραφία;;
από tassoula Παρ Nov 14, 2014 10:01 am

» ποσο καιρο προσπαθουσατε για μωρακι??
από afroula_27 Παρ Nov 14, 2014 7:02 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από Helen M. Πεμ Nov 13, 2014 9:10 pm

» soldesanil !!
από efffie Πεμ Nov 13, 2014 8:18 pm

» φρουτόκρεμα και κρέμες...
από kikimam Πεμ Nov 13, 2014 4:59 am

» πεθερα εντομοκτονο
από tassoula Τετ Nov 12, 2014 9:17 am

» Θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης
από alexbox Τετ Nov 12, 2014 4:20 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 11 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

daskala23, efaki27, efi2013, Evagelia3, kat_laz, maria_dou, maro28, newmum, RITAKI30, zeta86, ΖΩΗ13

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τετ Jan 23, 2013 2:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...
Πολυ ομορφο και ευκολο!!!

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna poly omorfo kai ontos aplo...
k ego olh mera koitao gia idees gia thn baftish pou tha kano monh moy giati mou aresoun poly oi kataskeyes kai genika otidipote dimiourgiko.

https://www.facebook.com/myrodeve

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?

Πολύ ωραία η ιδέα σου όντως εύκολη, γρήγορη, οικονομική και μπράβο σου που θα το κάνεις μόνη σου Very Happy
Απο σοκολάτα και θερμοκρασίες όμως ξέρεις καθόλου;
..δεν θέλω να σου κάνω την έξυπνη αλλα σε ρωτάω γιατί το είχανε κάνει σε κάτι εγκαίνια που είχα πάει και η σοκολάτα είχε γίνει άσπρη επειδή μάλλον η κυρία την ελειώσε μάλλον σε πολύ υψηλή θερμοκρασία και μετά δεν την "εστρώσε" και φαινόταν σαν χαλασμένη.. θα είναι κρίμα! Ο,τι θές ρώτα με έχω τελειώσει ζαχαροπλαστική και έχω να σου πω μερικά tips γιατί το θέμα σοκολάτα είναι η αδυναμία μου! (όπως σε πολλές γυναίκες άλωστε!)

ioanna85 έγραψε:δεν ξέρω αν καταφερα να το επισυνάψω αλλά αυτά είναι τα γλυκά που τυλίξαμε για το γάμο μου για τον κόσμο που ερχοταν σπίτι...

ioanna πανέμορφα τα περιτυλίγματα!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinamar μου αρεσει πολυ η σοκολατα και εχω πειραματιστει λιγο μη φανταστεις οτι εχω τρομερη εμπειρια σημερα εκανα μερικα βραχακια για δοκιμη δεν μου ασπρισαν αλλα δεν μου εχουν γινει και πολυ σκληρα ισως θελουν παραπανω χρονο στο ψυγειο θα μπορουσες να μου πεις μερικες συμβουλες?
Η συνταγη που εκανα ειναι αυτη

http://koiliodoylos.blogspot.com/2011/08/y-250.html

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Δες αυτό...
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/Αννα-–-Μαρια-Μπαρου--Βαφτιση-για-κοριτσι--20-10-11.aspx
ναι το ειδα Ιωαννα μου πολυ ωραια αλλα πιο μπελαλιδικα και με τα δυο ζουζουνακια μου δεν ειμαι για πολλα πολλα...!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd

evvi


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια


δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evvi έγραψε:
valia 32 έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Σε κάθε γιορτή τυλίγουμε γλυκά! Στον άντρα μου φέτος τυλίξαμε -αν και δεν γιορτάζαμε- λίγα αμυγδαλάτα σε χαρτί με καφέ νερά και λεπτομέριες με χρυσόσκονη και χρυσό κορδελάκι. Πέρνουμε από τα είδη συκευασίας με το μέτρο το χαρτί(δεν είναι ακριβώς χαρτί αλλά κάτι σαν υφασμα, δεν ξέρω) και κορδέλα καρούλι και τα κόβουμε ή εμείς ή η υπάλληλος. Την κορδέλα για πιο φθηνά απο Jumbo.
πραγματι υπαρχουν πολλες επιλογες για χαρτι θα κοιταξω και για αυτο που λες.Παντως τα τζαμπο εχουν τα παντα και σε καλες τιμες με εχουν σωσει απο τρεξιμο και ψαξιμο τα εχουν ολα μαζεμενα στη βαπτιση του γιου μου απο εκει ειχα παρει υλικα για τις μπομπονιερες και τα προσκλητηρια
Οπως και στο ζαχαροπλαστειο διατηρουνται πολυ καιρο στο ψυγειο και εκτος ψυγειου φυσικα ειναι σαν μια σοκολατα με ξηρους καρπους τωρα για τη βαπτιση νομιζω καλο ειναι να τα εχεις στο ψυγειο πριν την εκκλησια...χωρις φυσικα να ειμαι ειμαι ειδικη

δε μου λετε αυτα μεσα στη ζελατινα δε λιωνουν???? και ποσες μερες διατηρουνται?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγήκαν μαλακά γιατί έχει βούτυρο.
(..η εκτέλεση της συνταγής δεν είναι ολοκλυρωμένη έτσι; ..γεμίζεις τα δαμάσκηνα με το καρύδι και μετά τα βουτάς όλα μέσα στην σοκολάτα και με ένα κουτάλι κάνεις τα βραχάκια πάνω στην λαδόκολα;;;

Επειδή είναι για βάφτηση (θα έχεις και πολλα παιδάκια έτσιWink καλύτερα να ψηλοκόψεις τα αμύγδαλα και να βάλεις τίποτα κορν-φλεϊκς ή παιδικά δημητριακά που είναι για πρόγευμα (μια ιδέα λεεεεω εγω τωρα...)
Όσο για την σοκολατα:
Το νερό του μπαίν μαρί θα πρέπει να είναι σε χαμηλη θερμοκρασία ίσα ίσα να κάνει ατμό πριν βράσει το νερό και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το πάνω μπόλ δεν πρέπει να ακουμπάει στο ζεστο νερό.
Βρές ένα μεταλικό μπόλ που να "κλείνει" τη κατσαρόλα ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να πέσουν μέσα στην σοκολάτα καθόλου σταγόνες με νερό ή να έρθει σε επαφή κατ'ευθείαν με τον ατμό.
Λιώσε μόνο σκέτη σοκολάτα χωρίς βούτυρο ή λάδια ή γάλα μέσα με αυτόν τον τρόπο.
Αφού λιώσει βγάλτην απο το μπαίν μαρί και με μία σπάτουλα αρχισε να την ανακατεύεις συνέχεια απαλά (και τα τοιχώματα του μπόλ) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (έτσι την "στρώνουμε") τόσο που άν την βάλεις στα χείλη σου να είναι χλιαρή. Μετά ρίξε μέσα ότι θες απο ξηροκάρπια, αποξηραμένα φρούτα, κορν-φλεικς,σταφίδες, καραμελωμένους ξηρούς καρπους κομματάκια, και ανακάτεψε να πάνε παντού. Έχε έτοιμη μία λαδόκολα στρωμένη και με ένα κουτάλι σχημάτισε στη σειρά τα βραχάκια σου. Κάντο λίγο γρήγορα γιατί αν παγώσει δεν μπρείς να την ξαναλιώσεις γιατί αν έχει μέσα υλικά δεν μπορείς να την ξαναστρώσεις. Άσε τη σοκολάτα να "στεγνώσει" μόνη της και όχι στο ψυγείο. Όταν είναι ακόμα υγρή δεν τα πάει καλά στο ψυγείο λόγο υγρασίας. Οταν σταθεροποιηθεί μπορείς να την βάλεις με το περιτύληγμά της(για να μην πάρει μυρωδιά γιατι η επιφάνειά της είναι σαν πόρος)δεν παθαίνει τιποτα.

Η σοκολάτα αποτελείται απο: κακάομαζα, βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη. Τα ποσοστά παίζονται στην γάλακτος (έχει και γάλα σκόνη μέσα) στην μάυρη (αναλόγος ποσο κακαόμαζα έχει μέσα έχει και κατηγορίες) και στην λευκή (η οποία είναι σκέτο βούτυρο κακάο, ζάχαρη και λεκιθίνη)
Οταν την λιώνουμε (σε μπαιν μαρί ή μικροκύματα) όλα τα συστατικά που έχει μέσα της λιώνουν και αυτά.
Άν την λιώσεις σε υψηλή θερμοκρασία αυτά είναι πολύ ευαίσθητα και "καίγονται" (λογικό αφού εδώ λιώνει μόνο αν την κρατήσουμε με τα γυμνά μας χέρια στους 36.6 C φαντάσου τι παθαίνουν σε υψηλή!) και όταν η σοκολάτα παγώσει κάνει κάτι ασπρα στίγματα σαν σπιράκια πάνω και φαίνεται άσχημα.
Αν όταν είναι λιωμένη σε χαμηλή θερμοκρασία και παγώσει χωρίς αυτό το "στρώσημο" το βούτυρο κακάο που έχει μέσα της δεν ξαναομογενοποιείται με τα υπολοιπα υλικά της, με αποτέλεσμα να κάνει άσπρα νερά όταν παγώσει..

Καλέ ολόκλυρο μάθημα σου έγραψα!!!! χιχιχι έχω τρέλα στο'πα!!!!! Very Happy Very Happy αν δεν κατάλαβες κάτι ρώτα με!!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σευχαριστω πολυ για τις συμβουλες ειναι πολυ χρησιμες και εγω εχω τρελα με τη σοκολατα.Αληθεια τι κανεις για να εχουν αυτη τη γυαλιστερη επιφανεια χωρις ομως να ειναι λιπαρα?

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="rinamar"]Όλη η τέχνη είναι στο λιώσιμο και στο "στρώσημο".
Πολύ χαμηλή θεροκρασία λιωσίματος θα σου βγούν θαμπά όσο καλά και να την έχεις "στρώσει" γιατί δεν θα λιώσουν σωστά τα συστατικά της
Πολύ υψηλή θερμοκρασία θα κάνουν άσπρα στίγματα.

Αν προσέχεις το νερό στο μπαίν μαρί να μην βράζει σαν τρελό (έχει το μάτι της κουζίνας στο ποιό χαμηλο θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο αλλα δεν πειράζει) και την ανακατεύεις συνέχεια με μία σπάτουλα όταν λιώσει (αφού πάρεις το μπόλ απο το μπαίν μαρί) μέχρι να πέσει αρκετά η θερμοκρασία της (ακούμπα την στα χείλη σου πρίν και μετά για να καταλάβεις την διαφορά. Πρέπει να είναι σχεδόν κρύα) θα σου βγούν γυαλιστερά και ωραία και θα μπορούν να φαγωθούν μέχρι ότι ημ/νία λέει η συσκευασία της πρίν την λιώσεις.

Αν έχεις θερμόμετρο θες να σου στείλω και συγκεκριμένα τις θερμοκρασίες για κάθε είδος σοκολάτας;


Οχι δεν πειραζει ελπιζω να τα καταφερω με τις πολυτιμες συμβουλες σου σευχαριστω πολυ Smile

rinamar


Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy χαρά μου που βοήθησα! Καλή επιτυχία και με το καλό να βαπτήσετε το παιδάκι σας!

valia 32


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Barouh/-Γιορτινο-αμπαλαζ-για-γλυκα--16-11-11.aspx
δες κι αυτό με τη θηκη απο cd
Καλα απιστευτη ιδεα αυτη με τη θηκη απο σι ντι βαζεις μεσα και απο μια χαρτοπετσετα και ετοιμο κοριτσια δειτε το!!!!

ioanna85


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαίρομαι που σου φαινονται χρήσιμα...

Myro


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
α ναι το ειχα δει με τη θηκη τελειο μου ειχε αρεσει πολυ η ιδεα...κ πολυ ευκολο χωρις δεσιματα και κοψε σελοφαν και ολα τα αλλα

https://www.facebook.com/myrodeve

momirene


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
valia 32 έγραψε:Καλησπερα θελω να φτιαξω για τη βαπτιση της κορης μου σοκολατακια βραχακια και ψαχνω ροζ η χρωματιστο αλουμινοχαρτο για να τα τυλιξω μηπως ξερετε που μπορω να βρω η μηπως εχετε καμια αλλη ιδεα για τη συσκευασια?
Μπορεις να τα τυλιξεις σε αλουμινοχαρτο και μετα να παρεις γκοφρε χαρτι ροζ ή φουξ και να τα τυλιξεις σαν καραμελες και να τα δεσεις δεξια και αριστερα με λεπτη κορδελιτσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3  Next

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 
  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Create your blog