Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 


Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10
από μαρακι27 Σήμερα στις 2:09 pm

» ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΛΑΖΩ?
από HappyMama Σήμερα στις 1:46 pm

» Διαιτολογος σε ζωγραφου κ γυρω περιοχες
από kikimam Σήμερα στις 11:07 am

» Συνεχεις ιωσεις, φαρμακευτική αντιμετωπιση συμπτωματων
από HappyMama Σήμερα στις 10:42 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #13#
από vasoulagal Σήμερα στις 9:13 am

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ Σεπτεμρβίου 2 0 1 4 !!!
από ifigenia84 Χθες στις 10:32 pm

» παιδιατρος στην καλλιθεα
από victoria Χθες στις 10:10 pm

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από Princess Χθες στις 9:53 pm

» Μανούλες Μαΐου 2013#23
από anatoligew Χθες στις 8:59 pm

» ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ INGLESINA TRILOGY
από RITAKI30 Χθες στις 7:46 pm

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
από κουνελάκι Χθες στις 7:15 pm

» αγχος με βαρος μωρου
από ANGEL Χθες στις 7:01 pm

» Χοριακη & υπέρηχος δεν είδε τίποτα βοήθεια εαν ξερετε
από ANGEL Χθες στις 6:54 pm

» Αν η κορη σας έμενε έγκυος στην εφηβεία τι θα κάνετε ?
από supermama Παρ Oct 17, 2014 4:23 pm

» καρότσι καλαθούνα πάρκο κάθισμα ριλάξ προς πώληση
από vdimak Παρ Oct 17, 2014 1:23 am

» παθολογικη ζηλια απο την συνυφαδα μου;
από Chris_E Πεμ Oct 16, 2014 6:56 pm

» ποσο καιρο προσπαθουσατε για μωρακι??
από perperouna Πεμ Oct 16, 2014 5:34 pm

» τι μπορω να κανω???
από Ana Πεμ Oct 16, 2014 2:12 pm

» ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
από mariatsak Τετ Oct 15, 2014 12:35 pm

» γινεται 2 χρονων και ακομα πινει γαλα τη νυχτα
από HappyMama Τρι Oct 14, 2014 11:22 pm

» Αυχενικη διαφανεια θεσσαλονικη
από jollie Τρι Oct 14, 2014 12:20 am

» Ψαχνω Φορεμα !!
από Ιφιγένεια Δευ Oct 13, 2014 11:29 pm

» Καδρακια για το παιδικο
από μιτατα Δευ Oct 13, 2014 11:09 pm

» Εγκυούλες Ιανουαρίου 2015 #1
από fatsoulini Δευ Oct 13, 2014 10:51 am

» Η Βάπτιση της Σόνιας μου!!!
από kerasoula Κυρ Oct 12, 2014 10:06 pm

» Γυναικολόγος Καραγιαννίδης Λάζαρος ;;;
από stavroula Κυρ Oct 12, 2014 9:30 pm

» THELW NA MEINW EGKUOS
από tsifaki Κυρ Oct 12, 2014 6:48 pm

» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.
από tsifaki Κυρ Oct 12, 2014 6:46 pm

» 17 εβδομάδες και 6 ημέρες κράτησε το όνειρο μου!!!!
από fatsoulini Κυρ Oct 12, 2014 4:55 pm

» σταγονες για τη λαρυγγιτιδα δοσολογια
από φραουλα Κυρ Oct 12, 2014 11:15 am

» καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη
από ΜΑΡΙΑΜ1 Σαβ Oct 11, 2014 12:23 pm

» Ποσότητα ρυζαλευρου?
από iouliana Σαβ Oct 11, 2014 6:58 am

» Ζήλεια ανάμεσα στα αδέλφια (νήπια)
από HappyMama Παρ Oct 10, 2014 11:32 pm

» ΠΑΙΔΙΚΟΣ Η ΒΡΕΦΙΚΟΣ?
από HappyMama Παρ Oct 10, 2014 11:01 pm

» Χειροποίητα προσκλητήρια & μπομπονιέρες (ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!)
από mariameint Παρ Oct 10, 2014 7:18 pm

» Φτιαξτε εκχυλισμα βανιλιας
από howto Παρ Oct 10, 2014 6:47 pm

» Ναι, να τον φοβάστε τον θείο και τον ξάδελφο και τον παππού!
από ede37 Παρ Oct 10, 2014 12:11 am

» ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
από Helen M. Πεμ Oct 09, 2014 6:27 pm

» ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΝΤΥΛΕΡ
από tsifaki Πεμ Oct 09, 2014 3:35 pm

» Κόστος Β επιπέδου
από roulakriti Πεμ Oct 09, 2014 2:07 pm

Παρόντες χρήστες
695 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 5 μέλη, 1 μη ορατός και 689 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

HappyMama, kikimam, maria_dou, μαρακι27, τζενη05

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Jan 22, 2013 5:50 pm

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
halla έγραψε:
freskia mama έγραψε:
halla έγραψε:
IoliAtore έγραψε:Η τελευταία με το μπουλγούρ ή πλιγούρι είναι τέλεια!! Και πολύ δροσιστική και τίγκα στη βιταμίνη!!! Είναι ουσιαστικά το ταμπουλέ. Τώρα που το διάβασα με ενέπνευσες να κάνω σήμερα γιατί τη σκέτη αγγουροντομάτα δεν την τρώω.

Το ταμπουλέ με το χοντρό πλιγούρι είναι αυτό που κάνουν στην Κύπρο, Μέση Ανατολή, Λίβανο κτλ.

Υπάρχει και παρόμοια σαλάτα ταμπουλέ που φτιάχνεται με μαροκινό κουσκους, το οποίο είναι πιο λεπτεπίλεπτο. Δεν είναι ίδιο με το κουσκουσάκι που έχουμε εδώ, που είναι ζυμαρικό και το βράζουμε, είναι ένα λεπτό κουσκούς, που θέλει μόνο μούλιασμα με νερο βραστό και μετά ανακάτεμα με το πλιγούρι για να αφρατέψει. Το βρίσκεις στο Καρφούρ, μάρκα Tipiac. Έχει και έτοιμα μιξ με βότανα π.χ. με ξερό δυόσμο. Δοκιμάστε το, γίνεται σε χρόνο ντετέ και είναι υπέροχο! Το τρώνε πολύ στη Γαλλία (καθώς έχουν πολλούς μαροκινούς και αλγερινούς) και το βρίσκεις και στα σούπερμάρκετ έτοιμο, σαλάτα ταμπουλέ και από πάνω ψητό κοτόπουλο, γαρίδες, σκέτο, είναι πολύ ωραίο!!Smile 
Εχω φτιάξει ταμπουλέ, αλλά μάλλον παραέβαλα μαιντανό, και δεν μου άρεσε πολύ στη γεύση. Το κους κους δεν είναι αυτό που το μουλιάζεις για 2 ώρες στο νερό; Αντί για μαιντανό (που δεν είμαι και τόσο φίλη) υπάρχει κάποιο άλλο μυρωδικό που θα την κάνει πιο γευστική;
dystixow to mono myrodiko poy den einai toso entono einai o maintanos
soy lew den milaw gia to kous kous alla gia to symigdalh
χοντρό σιμιγδάλι; Αυτό που φτιάχνουμε τον χαλβα; Γίνεται καλύτερο;
εγω χρησημοποιο ψυλο γιατι σε φουσκονη γρηγορα αλλα αν θελει χοντρο θα βαλεις πιο λιγο ναι ειναι αυτο που χρησιμοποιουμε στον χαλβα καλη επιτυχεια

margdimitra


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γιώτα πόσο σιμιγδάλι βάζεις?

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Γιώτα πόσο σιμιγδάλι βάζεις?
για 1 ματσακι μαιντανο 1 μεγαλη ντοματα 2 μικρες 2 αγκουρακια 8 φιλα μαρουλι 2 κρεμμυδακια φρεσκα 2 χουφτες σιμιγδαλι το βαζεις στο νερο και μολις φουσκοση το στραγκυζουμε λιγο σε σουροτιρι ψυλο το μικρο του χαμομιλιου

margdimitra


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ!!!

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Ευχαριστώ!!!
καλη επιτυχεια

IoliAtore


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
freskia mama έγραψε:λοιπον ενα κιλο γιαουρτι στραγκηστο μια κουπα φακιες
2 κουπες ρεβυθεια
3 κολοκιθακι
3 μεσαια κρεμυδι ξερο
3 μεγαλες ντοματα
1 κουταλακι του γλυκου ξερο δυοσμο
και καλο ανακατεμα
και μισο ποτηρακι του κρασιου λαδι ελαιολαδο

λοιπον σε μια κατσαρολα αρεονουμε το γιαουρτι με νερο
βραζουμε λιγο τις φακιες και τα ρεβυθεια
κοβουμε την ντοματα σε κυβους  το κολοκυθακι το ιδιο το κρεμυδι το κοβουμε φετες τα βαζουμε στο γιαουρτι και αρχηζουμε να ανακατεβουμε πριν ξεινησει να βραζει το γιαουρτι ανακατεβουμε συναιχεια το πολυ για καμια ωρα να βγαλουνε τα μυροδικα τους ολα αυτα που βαλαμε και 10 λεπτα πριν το κλησουμε βαζουμε και το λαδι

εννοείται θα την κάνω το συντομότερο - τρελαίνομαι για σούπες!!

halla κουσκους εννοώ αυτό εδώ, το μαροκινό http://www.tipiak.fr/nos-produits/fiche-produit/produit/couscous-fin.html χρειάζεται 10 λεπτά (ΟΥΤΕ) μούλιασμα

όσο για το μαϊντανό, η συνταγή κανονικά έχει μαϊντανό και μάλιστα μπόλικο. το άλλο το ταμπουλε το γαλλικό δλδ μαροκινο δεν έχει μαϊντανό, είναι με αυτό του κουσκους το λεπτό που το βρίσκεις μόνο καρφούρ, και έχει δυόσμο. είναι άλλη συνταγή

freskiamama έχω δοκιμάσει μόνο με πληγούρι που είναι σχετικά χοντρό, δλδ το σπασμένο σιτάρι, με σιμιγδάλι σαν του χαλβά ποτέ δεν το έχω κάνει, θα το δοκιμάσω!! εγω πλιγούρι εννοώ αυτό

http://www.trome.gr/article.php?articleId=2713

έχει διαφορά από το σιμιγδάλι, είναι πολύ πιο χοντρό

θα δοκιμάσω και το δικό σου!

halla


Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
IoliAtore έγραψε:
freskia mama έγραψε:λοιπον ενα κιλο γιαουρτι στραγκηστο μια κουπα φακιες
2 κουπες ρεβυθεια
3 κολοκιθακι
3 μεσαια κρεμυδι ξερο
3 μεγαλες ντοματα
1 κουταλακι του γλυκου ξερο δυοσμο
και καλο ανακατεμα
και μισο ποτηρακι του κρασιου λαδι ελαιολαδο

λοιπον σε μια κατσαρολα αρεονουμε το γιαουρτι με νερο
βραζουμε λιγο τις φακιες και τα ρεβυθεια
κοβουμε την ντοματα σε κυβους  το κολοκυθακι το ιδιο το κρεμυδι το κοβουμε φετες τα βαζουμε στο γιαουρτι και αρχηζουμε να ανακατεβουμε πριν ξεινησει να βραζει το γιαουρτι ανακατεβουμε συναιχεια το πολυ για καμια ωρα να βγαλουνε τα μυροδικα τους ολα αυτα που βαλαμε και 10 λεπτα πριν το κλησουμε βαζουμε και το λαδι

εννοείται θα την κάνω το συντομότερο - τρελαίνομαι για σούπες!!

halla κουσκους εννοώ αυτό εδώ, το μαροκινό http://www.tipiak.fr/nos-produits/fiche-produit/produit/couscous-fin.html χρειάζεται 10 λεπτά (ΟΥΤΕ) μούλιασμα

όσο για το μαϊντανό, η συνταγή κανονικά έχει μαϊντανό και μάλιστα μπόλικο. το άλλο το ταμπουλε το γαλλικό δλδ μαροκινο δεν έχει μαϊντανό, είναι με αυτό του κουσκους το λεπτό που το βρίσκεις μόνο καρφούρ, και έχει δυόσμο. είναι άλλη συνταγή

freskiamama έχω δοκιμάσει μόνο με πληγούρι που είναι σχετικά χοντρό, δλδ το σπασμένο σιτάρι, με σιμιγδάλι σαν του χαλβά ποτέ δεν το έχω κάνει, θα το δοκιμάσω!! εγω πλιγούρι εννοώ αυτό

http://www.trome.gr/article.php?articleId=2713

έχει διαφορά από το σιμιγδάλι, είναι πολύ πιο χοντρό

θα δοκιμάσω και το δικό σου!
Ποτέ δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω το πληγούρι, με το κους κους. Παρόλο που ξέρω πως το ένα είναι ζυμαρικό και το άλλο σιτάρι, ποτέ δεν ήξερα ποιο πάει που.

IoliAtore


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όπως λες το πλιγουρι είναι σιτάρι, είναι πιο χοντροκομμένο, έχει πιο πολλές φυτικές ίνες.

Απλά το μουλιάζεις.

Το κους κους το ελληνικό είναι κανονικό ζυμαρικό τύπου αστράκι, πεπονάκι, τέλος πάντων μικρό και μαγειρεύεται από ό,τι ξέρω με ντομάτα όπως το κριθαράκι, παραδοσιακά. Το τρώμε πολύ εδώ πάνω (θεσσαλονίκη). Αλλά μπορείς να κάνεις και άλλες συνταγές όπως σαλάτες, κλπ. με διάφορα υλικά. Θέλει όμως βράσιμο

είναι αυτο

http://eri-captaincook.blogspot.gr/2011/10/blog-post_31.html

Το κους κους το ξένο (ισραήλ, μαρόκο κ.λπ.) είναι αυτό που σου έβαλα στο λινκ μάρκα tipiak έρχεται εδώ ελλάδα καρφούρ (δεν ξέρω μπορεί να έχει και ΑΒ), μουλιάζεις 10 λεπτάκια έτοιμο. Το τρως είτε σε αυτήν τη σαλατούλα τύπου ταμπουλε (αλλά με δυόσμο όχι με μαϊντανό), ή το τρως έτσι σκέτο, σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας πχ κάτι μαροκινά αρνί με λαχανικά (λέγονται tagine) δες εδώ

http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/beef-tagine

αυτά είναι πολυ βαριά (έχουν κρέας, λαχανικά, ρεβίθια, καμιά φορά και φρούτα πχ ξερά βερίκοκα) και ταιριάζει ένα σκέτο συνοδευτικο όπως αυτό το κουςκους.

ή και με δικά μας πχ κοκκινιστό κρεάς με μελιτζάνες, ταιριάζει πολύ.

Είναι 3 διαφορετικά! SmileVery Happy 

IoliAtore


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
όσο για το ποιο πάει πού, ό,τι θέλεις κάνεις με το καθένα. ιδίως με το πλιγούρι και το κουσκουσάκι το ελληνικό, όπου θέλεις τα βάζεις. ξέρεις ότι υπάρχουν (πχ Κρήτη, Πόντο) και φαγητά κανονικά με πληγούρι, με ντομάτα;

το άλλο είναι πιο ελαφρύ και το τρως αντί ρύζι ή στη σαλάτα. δεν μαγειρεύεται

άντε τι συζήτηση μεσημεριάτικά και δεν έχω φάει ακόμη!!Smile 

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το κουσ κους μπορεις να το κανεις και με κοτοπουλο \στο φουρνο
δηλ βραζεις το κοτοπουλο και το βαζεις στο φουρνο μετα να ψυθει τιπ πασπαλισετο με μουσταρδα αρεωμενη με λεμονη και λαδι...............μολις ψυθη το κοτοπουλο σε ενα αλλο ταψακι βαζεις το κους κους οπως την μανεστρα και το ζουμι απο το βρασμενο κοτοπουλο και το ψηνουμε μολις ψυθη και το κους κους οπως ειναι το ταψη βαλτε πανω το κοτοπουλο και σερβηρετε στο τραπεζι οπως ειναι

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και το πληγουρι κανει στην σαλατα μπορεις να το μαγειρεψεις με ντοματουλα

IoliAtore


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολύ καλή ιδέα αυτή για το φούρνο γιατί δεν μου αρέσει κοτόπουλο με ρύζι και ολο πατάτες βαρέθηκα, θα το κάνω με κουσκουσάκι λοιπόν

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειναι τελειο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,κοριτσια εχω πολλες συνταγες οπια θελει

halla


Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Θα πω κοτσάνα. Το ξέρω. Ο τραχανάς έχει καμία σχέση με αυτά τα δύο;;;

όλα_για_την_τηλεθέαση


Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εχει αμε.κανεις τραχανα και τον βαζεις μεσα στη σαλατα,μετα βαζεις ροκα και τριμενη παρμεζανα ενω απο πανω βαζει σαλτσα απο βρασμενο κοτοπουλο και πηκτη σαλτσα απο βρασμενο χοιρινο.μετα περιχυνεις λιγο σαλτσα τοματα και στο τελος μαζι με τον τραχανα ριχνεις τη σαλατα μεσα σε ενα ταψι.το αφηνεις να ψηθει στους 220 βαθμους για τρεις ωρες και μετα τρως το ταψι.

iouliana


Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και το πλιγουρι ειναι τελειο στις σαλατες

esprit


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άντε να σας δώσω και γω συνταγή για πατατοσαλάτα.

Αρχικά να πω οτι εγώ τις πατάτες τις βράζω ξεφλουδισμένες και κομμένες για πιο γρήγορα.

Υλικά δεν θα δώσω αναλογίες γιατί είναι καθαρά τί και πόσο σας αρέσει.

Υλικά:
Πατάτες(προφανώς)
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Αγγουράκια τουρσί
Καλαμπόκι κονσέρβας
Μαγιονέζα
Μουστάρδα
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε δοχείο που κλείνει.
Όσο βράζουν οι πατάτες σε κατσαρολάκι βάζουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμενα, το καλαμπόκι, τα αγγουράκια ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού, το λαδάκι, την μουστάρδα και αν θέλουμε λίγο μπαλσάμικο. Επίσης προσθέτω 2-3 κουτάλες από το νερό που βράζουν οι πατάτες. Τα βράζουμε για 10 λεπτά. Αφού λοιποόν στραγγισουμε τις πατάτες και όσο ακόμα είναι ζεστές αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μειγμα που βράσαμε στο άλλο κατσαρολάκι. Ανακατεύουμε να πάει παντου και αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Αν έχει πολλά ζουμιά μην φοβηθείτε έτσι πρέπει να είναι. Τα ρουφάνε οι πατάτες και γίνεται μια υπέροχη κρεμώδης πατατοσαλάτα. Αφου κρυώσει λίγο προσθέτουμε και 1-2 κουταλιές μαγιονέζα και ανακατεύουμε και πάλι.

Ταιριάζει απίστευτα με ψάρι και κυρίως παναρισμένο(ψαρομπουκιές πχ.) αλλά και με κρεατικά! Τα υλικά όπς είπα είναι αναλογα τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε αντι για λεμόνι να βάλετε μόνο ξύδι. Αντι για φρέσκα κρεμμυδάκια να βάλετε ξερά. Η μαγιονέζα μπορεί να είναι λάιτ δεν αλλάζει τίποτα! Αυτά! Ελπίζω να την δοκιμάσετε και να σας αρέσει! Smile

halla


Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ωχ τέλεια πρέπει να είναι αυτή!!

freskia mama


Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σαλατα με κοτοπουλο και καρι
υλικα
2 φιλετα κοτοπουλο
κρεμαγαλοτος
καρι
κρασι λευκο
μαρουλι
ροκα
κεφαλοτυρη η γραβιερα
λεμονι

εκτελεση
ψυνουμε τα φιλετα στο φουρνο
μολις τα ψυσουμε τα βαζουμε να κριοσουν
σε ενα τιγανι βαζουμε το καρι 1 κουταλια τις σουπας και το καιμε λιγο
να ζεσταθη
μετα ριχνουμε 3 κουταλιες τις σουπας λευκο κρασι.ανακατευουμε να εξατμηστη το οινοπνευμα βαζουμε την κρεμα γαλατος και ανακατευουμε παρα πολυ καλα να μην σβολιασει μολις ειναι ετοιμο
το αφηνουμε στην ακρη
κοβουμε το μαρουλι σε μεγαλα κομματια με το χερι ας πουμε ................το βαζουμε στο μπολ ..................κοβουμε το κοτοπουλο σε μικρα φιλετακια τα βαζουμε μεσα στην σαλτσα απο καρι και τα ξαναβαζουμε λιγο στην φωτια μετα βαζουμε το κοτοπουλο μεσα στο μαρουλι στο μπολ ανακατεβουμε καλα και ριχνουμε και λιγο σαλτσουλα και απο πανω τριβουμε με τον τριφτη μας μεγαλα κομματια απο το τυρη καλη ορεξη

Miaki


Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μια σαλάτα που έχω φτιάξει και ήταν πολύ καλή:

http://www.youtube.com/watch?v=XH6pU2MGR14

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Δημοσίευση νέας Θ.Ενότητας  Απάντηση στη Θ.Ενότητα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 
  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Create your own blog