21
Απ: Πλύσιμο λάδόπανα και ρούχα βάφτισης στό Δευ Μαϊος 23, 2011 12:00 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!

giouli73 έγραψε:Ευχαριστώ κοριτσάκια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγήκε αυτό και για πιο λόγο. Μου μπήκανα ιδέες τώρα να ψάξω όλο το ιντερνετ. Το χωριό της μαμάς μου ας πούμε είναι προς μεθώνη μεν αλλά πάνω σε βουνό. Η θάλασσα είναι μακριά ακόμα και το τηλ. Ποτάμια κλπ απ όσο θυμάμαι δεν έχουν. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι εκεί τι κάνουν? κι άμα δεν έχουν κι αυτοκίνητο θα πρέπει να ταλαιπωρηθούν πόσες ώρες με τα λεωφορεία? Για πείτε μου καμιά ιδέα πως να το ψάξω στο ιντερνετ κι αν βρω κάτι να σας πω.
επειδη βουνισια ειμαι και εγω,εκει τα πλενουν σπιτι και το νερο το πηγαινουν στην εκκλησια και το πετανε στο χωνευτηρι,αυτο μονο εκαναν οι παλιες.Αλλιως στα λουλουδια εκει που δεν πατιεται το χωμα. Επειδη θεωρειται ιερο το νερο κ το λαδι που βαφτιστηκε το παιδι γι αυτο και δεν το πετανε οπου να ναι.Αυτο ξερω δλδ, και μου ακουγεται λογικο.
Οταν βαφτισαμε τον Γιαννη μου ειχε λερωσει το φορεμα με λαδια κ νερα,μου ειχαν πει θυμαμαι να το πλυνω κ αυτο μαζι με τα βαφτιστικα.
εσυ με ρωτησες απο ποια Κυριακη τα παμε να κοινωνησουν μετα την βαφτιση? Εσυ που βαφτισες Σαββατο θα το πας (θα το πηγες,μιας και ειναι Δευτερα) την Κυριακη μετα την βαφτιση (χθες δλδ).
Καλοφωτιστη και παλι η κορη!

Φόρουμ