Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» Πότε είναι καλύτερα να παίρνω το ασβέστιο?
από sophia Σήμερα στις 2:17 am

» ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ 2013 v3
από sophia Σήμερα στις 2:14 am

» Σχετικα με το 6μηνο ΟΑΕΔ
από xristinaki2000 Σήμερα στις 2:07 am

» Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4
από crazymommy Σήμερα στις 1:41 am

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #8
από Catty Σήμερα στις 1:07 am

» Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2013 ν.12
από marinaglcd Σήμερα στις 12:50 am

» XAΠΙΑ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗΣ
από fwlitsa Χθες στις 11:59 pm

» ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ
από katerina1983 Χθες στις 11:57 pm

» Εγκυουλες - Μανούλες Ιουλίου - Αυγούστου 2013
από elenamagio Χθες στις 11:52 pm

» Μαμαδες Μαρτιου - Απριλίου 2013 Νο1
από xrysakoski Χθες στις 11:50 pm

» καφετζου.μυθοι κ αληθειες..
από kaatrin Χθες στις 11:46 pm

» τι πρεπει να παρουμε μαζι μας στη θαλασσα
από annamaria_i Χθες στις 11:43 pm

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #116
από eirini1804 Χθες στις 11:40 pm

» Δοκιμαστικός χώρος για υπογραφές, tickers κ.α.
από mamagoriou29 Χθες στις 10:57 pm

» Διάφανα υγρά
από amazona Χθες στις 10:50 pm

» Υπάρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος με συμπτωματα εγκυμοσυνης;;
από amazona Χθες στις 10:49 pm

» ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΛΑ ΕΤΟΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ....
από zeta86 Χθες στις 10:20 pm

» καλημερα σε ολη την παρεα
από μαρακι77 Χθες στις 8:59 pm

» Χειροποίητα προσκλητήρια & μπομπονιέρες (ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!)
από mariameint Χθες στις 8:52 pm

» Τοκετός στον Άγιο Λουκά ( Θεσσαλονίκη)
από natasathess Χθες στις 8:39 pm

» ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ - something special
από mariameint Χθες στις 8:30 pm

» Oikonomiko Makigiaz???
από k@terin@ Χθες στις 8:28 pm

» ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ *** ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ***
από mania_a Χθες στις 8:25 pm

» "Ρίξε τη μπάλα και απάντησε"! Δυσλεξία και κατανόηση.
από annamaria_i Χθες στις 7:37 pm

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014
από mariameint Χθες στις 7:15 pm

» Μαμάδες από Πάτρα No3
από lizzy24 Χθες στις 6:44 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013...!!!!!
από ioazon Χθες στις 6:33 pm

» Τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο? Να το ψαξω?
από kaatrin Χθες στις 5:11 pm

» Μαμαδες που γεννησαν το 2011?
από νατασσα Χθες στις 4:02 pm

» που μπορω ναβγαλω το δελτιο υγειασ για τα προνηπια
από mamalou Χθες στις 3:21 pm

» Μετά απο 9 μήνες,έφτασε η ώρα.!!!
από φρουφρού Χθες στις 2:58 pm

» POLITIKOS GAMOS I THRISKEFTIKOS???
από Tinkerbell10 Χθες στις 2:55 pm

» ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ HELP
από sofia lara Χθες στις 2:45 pm

» VAFTISI STIN 8ALASSA
από annamaria_i Χθες στις 2:41 pm

» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ME 150ΕΥΡΩ-www.asyouwish.gr
από goldy213 Χθες στις 2:13 pm

» ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 2013 "asyouwish.gr"
από goldy213 Χθες στις 2:11 pm

» ταμειο ανεργειας και εγκυμοσυνη
από mama*maria Χθες στις 1:56 pm

» Μανουλες Δεκεμβριου 2013
από kitty29 Χθες στις 1:52 pm

» poies manoules genisan rio antirio?
από asteraki1989 Χθες στις 1:11 pm

» ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΕΕΕΨΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ!!
από stalicha Χθες στις 11:41 am

Παρόντες χρήστες
296 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 14 μέλη, 1 μη ορατός και 281 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήσης

annamaria_i, Catty, crazymommy, kateuro, LindakiS, love4, marinaglcd, Nanete, natasa., Paramythenia, Picolina, samimas, sophia, xristinaki2000

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Jan 22, 2013 5:50 pm

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Μήπως είμαι??? στό Παρ Μαϊος 28, 2010 3:34 pm

lalana

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κατ'αρχας καλημπερα και καλη αρχη, καιρος ηταν να γινει κατι τετοιο και στην Ελλαδιτσα μας. Ο ερχομος αυτου του forum ηρθε πανω στην περιδοδο που ζω ενα μεγαλο αγχος. Εχω τελειως ατακτο κυκλο και γι αυτο το λογο επαιρνα αντισυληπτικα για 6 μηνες. εδς και 3 μηνεσ τα εχω σταματισει και ο κυκλος ερχετε κανονικα με αποκληση 1-2 μερες. αυτο το μηνα ομως εδω και μια εβδομαδα εχω καθυστεριση. αυτες τις μερες εχω πονους περιοδου αλλα δεν ερχετε κατι. χθες, 6η μερα καθυστερισησ πηρα και εκανα ενα τεστ και βγηκε αρνητικο. αλλα συνεχιζω να φοβαμαι. με το συντροφο μου βρισκομαστε χωρις προφυλαξεις αλλα παντα μα παντα υπαρχει τραβιγμα και ποτε δεν εχει ολοκληρωθει κατι μεσα. επισησ εκανα και το πρωτο μπανιο στη θαλασσα οποτε σκευτομαι οτι μπορει να ειναι και απο εκει. σε ενα ξενο forum ειδα καποιεσ αλλες κοπελεσ και γραφανε οτι οταν ειχαν πονους και καθυστεριση μετα τελικα ηταν εγκυες. αυτο φοβαμαι και εγώ. θα ηθελα τη γνώμη σας.
σας ευχαριστω και ελπιζω να τα λεμε συχνα ολες μαζι απο εδω

2 Απ: Μήπως είμαι??? στό Παρ Μαϊος 28, 2010 3:39 pm

ΗΡΩ

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΞΥΠΝΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΧΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ?

3 Απ: Μήπως είμαι??? στό Παρ Μαϊος 28, 2010 6:25 pm

nikoleta

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΠΕΜΠΑ έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΞΥΠΝΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΧΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ?

Συμφωνώ απόλυτα. Η κάθε εγκυμοσύνη έχει διαφορετικά συμπτώματα ακόμα και στην ίδια γυναίκα. Το άγχος μπορεί να σου φέρει μεγαλύτερη καθυστέρηση. Το αποτέλεσμα του τέστ είναι σχετικό. Η εξέταση αίματος είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή

4 Απ: Μήπως είμαι??? στό Παρ Μαϊος 28, 2010 7:20 pm

faye

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αιματολογικη ειναι οτι πιο σιγουρο μπορεις να κανεις. μπορεις να μεινεις εγκυος και απο προσπερματικα υγρα που μπορει να εχει ο συντροφος σου. και οι πονοι περιοδου μπορει να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης αλλα κατα πασα πιθανοτητα εχεις καθυστερηση επειδη αγχωνεσαι με αυτο το θεμα.

5 Απ: Μήπως είμαι??? στό Σαβ Μαϊος 29, 2010 5:18 pm

areti1

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tha simfoniso me ta koritsia oti mia aimatologikh eksetasi tha deiksei..min agxonesai...einai op xeiroteros simvoulos....mporei mia ginaika na meinei apo ta prota igra alla einai polu spanio pragma auto....oi ponoi periodou einai ena simptoma egkimosinis....filakia

6 Απ: Μήπως είμαι??? στό Δευ Μαϊος 31, 2010 9:46 pm

neneka

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοπελα μου καλησπερα κ απο μενα... κ εγω θα συμφωνησω με τις προηγούμενες κοπέλες... κ οσον αφορα τα συμπτώματα κάθε κοπέλα κ κάθε εγκυμοσύνη έχει διαφορετικά... μην θεωρείς τίποτα δεδομένο... οσο εύκολο είναι τόσο δύσκολο μπορεί να γίνει. ελπίζω να είναι αυτο που θέλεις εσύ τελικά.. φιλια

7 Απ: Μήπως είμαι??? στό Τετ Jun 09, 2010 1:23 am

popi.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ όταν έμεινα έγκυος είχα κάνει 2 τεστ και βγήκαν και τα 2 αρνητικά! Δευτέρα πρωί είχα κάνει το 2ο και δεν έδειξε τιποτα, ενώ την ίδια μέρα το μεσημέρι που πήγα στον γιατρό και μου έκανε κι εκείνος του έδειξε αμέσως θετικό. Είναι πιο ευαίσθητα αυτά που έχουν. Καλύτερα κάνε μια χοριακή ή μια επίσκεψη στον γιατρό σου. Απλά όπως είπαν και τα κορίτσια, το άγχος μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση. Ή ίσως κρύωσες κάπου...

8 Απ: Μήπως είμαι??? στό Κυρ Jun 13, 2010 1:38 pm

GATAKI

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΦΟΡΑ . ΑΛΛ Μ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΙΔΗ ΕΓΚΥΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ .
15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΥΠΛΟ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Π ΕΦΗΜΕΡΕΥΕ Ν ΜΑΘΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ Μ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ν ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΗΣΤΗΚΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΟΥΡΕΥΤΩ . ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ . Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ Μ ΠΟΝΟΥΣΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΡΑ ΤΙ Ν ΠΩ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΠΤ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Create your blog