πριν περιπου 2χρονια εχασα τον πατριο μου ηταν πολυ δεμενος με την μικρη.μεναμε και σε διπλανες πορτες και ηταν πολυ δυσκολο ξαφνικα να της εξηγησουμε οτι ο παππους εφυγε και ενα σωρο αλλα.και τελικα της ειπαμε οτι ο παππους πηγε να μεινει με τον χριστουλη και τον θεουλη πανω στον ουρανο.και το πηρε αρκετα ηρεμα,δν ρωτησε τιποτα,δν εκανε καμια κινηση περιεργη,τιποτα.μετα απο σχεδον 2χρονια,ενα πρωινο ειχε ερθει στο κρεβατι μου,και αρχισε να κλαιει με λυγμους,σαν να ειχε χτυπησει ασχημα.φοβηθηκα την πηρα αγκαλια προσπαθωντας να την ηρεμησω,οταν ψιλοηρεμησε την ρωτησα γιατι κλαις,μου λεει θελω τον παππου μου,τωρα πες σαυτον που τον πηρε να τον φερει τωρα εδω γτ μου λειπει πολυ.τον θελω πισω και το φωναζε αυτο πολυ ωρα.οταν πια ηρεμησε κοιμηθηκε με αναστεναγμους και οταν σηκωθηκαμε ξανα,και ειδε την φωτογραφια του στολισμενη,πηγε την επιασε και τον φιλουσε και τον αγκαλιαζε,και του ελεγε,παππουλη μου μου λειπεις πολυ ελα πισω.κ τον φιλουσε.ακομα δν εχω μιλησει για το περιστατικο με παιδοψυχολογο.και τους τελευταιους 6μηνες οποτε παμε εκει στο μνημα,αυτη βαζει τα λουλουδια,και κοιταει περιεργα το μνημα,μια φορα μονο αναστεναξε και ειπε,αχ παππουλη.
θα του πεις ομορφα κι ωραια,οτι ο θεουλης τον θελει κοντα του και οτι εκει θα μενει στον ουρανο κ οτι οποτε θελει να τον δει να κοιταξει τον ουρανο κ να του μιλησει,δν μπορει να τον δει αλλα μπορει να τον ακουσει.δεν μπορεις να ξερεις την αντιδραση καποιου παιδιου.πιστευω οτι αν ητανε τωρα ισως ποναγε περισσοτερο η κορη μου.
παντως οτι κ να γινει,πες της ενα σεναριο που να ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα.