manoula_24xr έγραψε:Ανεβασα παρομοιο θεμα που εξαφανιστηκε.Εγω εχω επισης τις εξης αποριες,τι πρωινο στελνετε στα παιδια κι αν τα φρουτα τα στελνετε καθαρισμενα,γτ μαλλον καμια δν θα κατσει να καθαρισει φρουτο.
Στην ταπεργουεαρ ειδα κατι ταπερακια για μικροκυματων,κι ενα αλλο για κολατσιο,κι μια σποντα που ειχα πεταξει σαυτην μ ειχε αναφερει το μεταλλικο μπολ.Ενω αυτο που βρηκα στην ταπερ ειναι μπολ με ποτηρακι μαζι κι με μαχαιροπιρουνο κολλημενα ολα σε ειδικη θηκη στο καπακι του μπολ.Δν θα τα δεχτουν αν τα παρω?Ουφ,επισης τα παιδια τα καθαριζουν στην τουαλετα εκει?Γτ η δικια μου δν ξερει καλα με το χαρτι κι προσπαθω να μαθουμε με μωρομαντηλα,αλλα θα την αφησουν να τα πιανει απο την τσαντα της?Ουφ,εχω τρομερο αγχος με το νηπιο,γτ ειμαι κ οξυθυμη κι με βλεπω να μαλλιοτραβιεμαι με δαυτες.
Έλα μωρέ, καλή συνεργασία να υπάρχει κι όλα θα κυλήσουν ομαλά! Γιατί να μαλλιοτραβηχτείς;; Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε! Λοιπόν, απάντηση στις ερωτήσεις σου...
Για πρωινό μπορείς να βάλεις γιαουρτάκι ή υγιεινό κεκάκι φτιαγμένο από σένα ή τόστ ή κρυο σάντουιτς με κασεράκι ή φέτα και ντοματούλα. Απέφυγε κρουασάν ή κάτι όχι και τόσο υγιεινό...Φρούτο εννοείτε είναι σούπερ ιδέα όμως, καθαρισμένο! Φαντάζομαι πως αν η νηπιαγωγός έχει 20 παιδιά θα είναι λίγο δύσκολο να καθαρίσει στο σωστό χρόνο 20 μήλα

Καλά, μια μπανάνα τώρα δεν θέλει καθάρισμα από πριν!
Τώρα, όσον αφορά το τάπερ. Στα νηπιαγωγεία έχει ή φούρνο μικροκυμάτων ή κανονικό φούρνο. Στην πρώτη περίπτωση φυσικά, θα δεχτούν οποιοδήποτε τάπερ είναι κατάλληλο. Στη δεύτερη, ζητούν μεταλλικά δοχεία με καπάκι ουτως ώστε να μπορούν να τα βάζουν στην ηλεκτρική κουζίνα.
Καλά, για τουαλέτα, δεν το συζητώ. Μόνα τους σκουπίζονται. Εδώ δεν βοηθούσαν την κόρη μου πέρυσι που πήγαινε σε δημοτικό παιδικό και ήταν 3
Ε, μωρομάντηλα επιτρέπουν, βέβαια!
Δεν είναι και μπαμπούλες!