εμεις δυστυχως ειχαμε μια τραυματικη εμπειρια οταν ο Ρενος ηταν 13 μηνων...
ο Ρενος ειναι γενικα ενα παιδι πολυ υπερκινητικο και καθολου συμβιβαστικο...τι εννοω αν βαλει κατι στο μυαλο του θα το κανει ο κοσμος να γυρισει τουμπα,ετσι κα ποια στιγμη ειδε την κορη της κουμπαρας μου να ανεβαινει στο τραπεζακι του Σαλονιου........εεεεεεεεεεεε αυτο ηταν απο τοτε ο Ρενος ξεκινησε να ανεβαινει στο σπιτι στο τραπεζακι με τα εμαθε να ανεβαινει στο τραπεζι της κουζινας και υστερα στην τραπεζαρια...πως ανεβαινει απο τις καρεκλες ή σκαρφαλωνει απο τα ποδια των τραπεζιων...τωρα θα μου πειτε μα καλα πως....εεεεεε κι ομως σκαρφαλωνει και το κανει αυτο απο 13 μηνων(εχει προχωρησει απο 9 1/2 πολυ νωρις),εγω καθε φορα που ανεβαινει τον κατεβαζω αυτο μπορει να γινει και 200 φορες την ημερα ανεβασμα-κατεβασμα........ετσι λοιπον ενα απογευμα ανεβαινει ο Ρενος στην τραπεζαρια και εκεινη την ωρα εβαζα μια σακκουλα απο super πανω στο τραπεζι της κουζινας....οπτε σκεφτομαι βαλε την σακκουλα επανω και τον κατεβαζεις.......................και ετσι εγινε το κακο...σε κλασματα δευτερολεπτου ενω ακουμπαω την σακκουλα βλεπω τον Ρενο να φευγει απο την τραπεζαρια με ΦΟΡΑ και να σκαει κατω σε οριζοντια σταση και να σκαει με τα μουτρα και ακουω ενα ΚΡΑΚ..............ΠΕΘΑΝΑ τον βουταω αμεσως(νομιζα οτι εσπασε χερι) ελεγχο χερια και βλεπω οτι ολα οκ το παιδι ομως σπαραζε,τρεχω καθομαι στον καναπε και λεω''για να βγαλω την πιπιλα............και μολις την βγαζω μου κοπηκαν και 20 χρονια ζωης....το αιμα ΠΟΤΑΜΙ απο το στομα......τρεχω στην βρυση τον βαζω απο κατω, τιποτα δεν σταματαγε 5 πετσετες γεματες με αιμα λερωσαμε,καλο τπον αντρα μου να γυρισει επειγωντος στο σπιτι και κατευθειαν περνω την γιατρο του,μετα απο 5 λεπτα ερχεται και η γιατρος μολις τον βλεπει παθαινει ΣΟΚ.........μεσα στα αιματα ο Ρενος και εγω λες και ειχα κανει φονο...τον εξεταζει και στο στομα και εντρομη μου λεει φυγε γρηγορα για νοσοκομειο το παιδι εχει χτυπησει [u]ΑΡΤΗΡΙΑ.......τι να σας πω μου κοπηκαν τα χερια......φευγουμε για Ιατρικο Κεντρο Μαρουσι(ευτυχως του εχω ασφαλεια) ερχεται ΟΡΛ και μου λεει(μετα απο εξεταση) οτι το παιδι χρειαζεται ραμματα γιατι εχει κοπει το χαλεινο(πετσακι μου ενωνει το χειλος με το ουλο(στο πανω ουλο)και εχουν ξεριζωθει τα πανω του δοντια(εγω ετοιμη για λυποθυμια),ερχεται παιδοχειρουργος για καλη μου τυχη τον εξεταζει γιατι επεσε απο ψηλα(επρεπε να μεινει μεσα αλλα η παιδιατρος μου ειναι και γιατρος εκει και μιλησαν να μην μεινει θα τον παρακολουθουσε στο σπιτι)και μου λεει αν θες να γλυτωσει το παιδι τα ραμματα θα του κρατησεις στην πληγη(ΑΡΤΗΡΙΑ) μια γαζα μπας και σταματησει το αιμα για μιση ωρα......τι να κανω.....το παιδι σπραζε και κανω την καρδια μου πετρα και το κανω.....ευτυχως το αιμα σταματησε και ετσι μετα απο ακατασχετη αιμοραγια φυγαμε με ευθυνη της παιδιατρου.......το παιδι πρηστηκε δεν μπορουσε να φαει........με τα πολλα την γλυτωσαμε με 2 ξεριζομενα δοντια και ενα ανοιγμα μεταξυ τους........μετα απο κανα μηνα τα δοντια παλι ΟΚ(ξανα βγηκαν ριζες............το συμπερασμα πιο ειναι;;;;;;;;;;;;; οτι ο Ρενος μολις γυρισε στο σπιτι ξανα ηθελε τραπεζι και συνεχιζει την ιδια δουλεια βεβαια εγω απο πισω του και προσπαθω να του το κοψω...............................................αυτη ηταν η πρωτη μας φορα!!!!