21
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:28 am
Popisofia

Παίζει το forum στα δάχτυλα!

Αριθμός μηνυμάτων: 1222
Ημερομηνία εγγραφής: 23/08/2012
Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
22
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:43 am
POLINA27

Είναι σε καλό δρόμο!

Αριθμός μηνυμάτων: 153
Ημερομηνία εγγραφής: 30/05/2012
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
αχχαχχαχ μηπως είσαι εγω??
και μένα αγορι με εβγαζαν και όταν ειπαν στην μανα μου ότι έκανε κορίτσι πήρε μια τεραστια στεναχωρια γιατι ο πατέρας μου ήθελε αγόρι. και όλοι νομιζαν ότι ήμουν αγόρι.. 'οταν της είπαν ότι έκανε κορίτσι πατησε τα κλάματα και ο πατερας μου της ειπε καλα χαζή είσαι εχουμε ενα μικρό πανεμορφο κοριτσάκι που ειναι χειλού σαν εσενα

(το πανεμορφο που το είχε δει δεν ξέρω κακασχημο μωρο ήμουν αχαψα)
και επίσης σε αυτό που λες για το ενστικτο συμφωνω απολυτα και εγώ απο την πρωτη μερα που έμαθα ότι είμαι εγκυος μην σου πω απο την στιγμη που το υποψιαζομουνα ειπα κοριτσι...
23
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:13 am
Popisofia

POLINA27 έγραψε:Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!
και μένα αγορι με εβγαζαν και όταν ειπαν στην μανα μου ότι έκανε κορίτσι πήρε μια τεραστια στεναχωρια γιατι ο πατέρας μου ήθελε αγόρι. και όλοι νομιζαν ότι ήμουν αγόρι.. 'οταν της είπαν ότι έκανε κορίτσι πατησε τα κλάματα και ο πατερας μου της ειπε καλα χαζή είσαι εχουμε ενα μικρό πανεμορφο κοριτσάκι που ειναι χειλού σαν εσενα

και επίσης σε αυτό που λες για το ενστικτο συμφωνω απολυτα και εγώ απο την πρωτη μερα που έμαθα ότι είμαι εγκυος μην σου πω απο την στιγμη που το υποψιαζομουνα ειπα κοριτσι...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ 27! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΤΟ 85 ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!
24
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:26 am
POLINA27

Είναι σε καλό δρόμο!

Αριθμός μηνυμάτων: 153
Ημερομηνία εγγραφής: 30/05/2012
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Popisofia έγραψε:POLINA27 έγραψε:Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ 27! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΤΟ 85 ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!
8.7.85 η ημερονομια γεννησης μου αχαχαχαχα...
καλοκαιρι και εγω..
25
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:50 am
toutounaki

Αριθμός μηνυμάτων: 1505
Ημερομηνία εγγραφής: 16/01/2011
Τόπος: Athina
katerinaki123 έγραψε:ευχαριστώ πολύ!!είναι το πρώτο μου μωράκι κ έχω αρκετό άγχος..έχω μπει στο μήνα μου κ από μέρα σε μέρα το περιμένουμε!εσυ σε ποιο μήνα είσαι?
Εάν έχεις μπει στο μηνα σου κι εχεις κάνει υπερήχους εννοείται θ΄ακούσεις το γιατρό ΚΑΙ ΜΟΝΟ κοπέλα μου! Παρεμπιπτόντως, και στα δύο μου παιδιά αγόρι/κορίτσι η κοιλιά μου ήταν μυτερή
26
Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:36 pm
Popisofia

POLINA27 έγραψε:Popisofia έγραψε:POLINA27 έγραψε:Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

8.7.85 η ημερονομια γεννησης μου αχαχαχαχα...
καλοκαιρι και εγω..
22/7/85!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης