Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4
από Elenisig Σήμερα στις 5:25 pm

» Φθινοπωρινές Μανούλες 2013 Νο 5
από Popisofia Σήμερα στις 5:24 pm

» Μανούλες Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2013 v17
από Marilena29 Σήμερα στις 5:23 pm

» πεθερα+κουνιαδα σαν ένα άτομο --θανάσιμο
από Nina87 Σήμερα στις 5:23 pm

» μπορει και να ειμαι εγκυος?
από freskia mama Σήμερα στις 5:22 pm

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #119
από Lillybell Σήμερα στις 5:22 pm

» Νινακι Και Θαλασσα!?!?!?
από nanakaboubou Σήμερα στις 5:21 pm

» Πως να κάνουμε τους αντρες μας να μας ζηλέυουν και λιγάκι ? ?
από nanakaboubou Σήμερα στις 5:12 pm

» Συσπάσεις στο οπίσθιο τοίχωμα
από kx_nevermore Σήμερα στις 5:00 pm

» ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2
από nanakaboubou Σήμερα στις 4:56 pm

» Ξέρει κανείς αν μπορώ να πάρω πίσω πινακίδες πριν το 20ήμερο;;;
από mhtsaina Σήμερα στις 4:51 pm

» ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
από trilly Σήμερα στις 4:48 pm

» Καρουζελ κουνιας την γνωμη σας
από nanakaboubou Σήμερα στις 4:48 pm

» ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ
από babystar76 Σήμερα στις 4:47 pm

» ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
από nanakaboubou Σήμερα στις 4:44 pm

» Χαριζεται Cetrotide, 0,25mg
από babystar76 Σήμερα στις 4:44 pm

» Εγκυούλες-Μανούλες Ιουλίου-Αυγούστου 2013 #3
από Alexandra23 Σήμερα στις 4:41 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013!!!!!!!!!!!!
από kellymania Σήμερα στις 4:26 pm

» ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΟΡΙΤΣΙ 7 ΕΤΩΝ
από ede Σήμερα στις 4:24 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #9
από kaatrin Σήμερα στις 4:21 pm

» Καισαρικη και μπάνιο στην θάλασσα...
από maria1984 Σήμερα στις 3:45 pm

» που γεννησατε?ιδιωτικη κλινικη η νοσοκομειο?
από Despoina83 Σήμερα στις 3:23 pm

» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
από MARIA1977 Σήμερα στις 3:16 pm

» ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013!! Νο2
από maraki_iraklio Σήμερα στις 3:13 pm

» ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
από freskia mama Σήμερα στις 3:05 pm

» Μαμμάδες κ Μέλλουσες μαμμάδες στη Λάρισα!!!
από matinaki1990 Σήμερα στις 2:30 pm

» φωτογραφος βαφτιση
από Tinkerbell10 Σήμερα στις 2:17 pm

» ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 2013 "asyouwish.gr"
από goldy213 Σήμερα στις 2:07 pm

» Μοσχαράκι για πρώτη φορά...
από BABAS_ANTONIS Σήμερα στις 2:04 pm

» Η πιο γλυκιά στιγμή...
από Βίκυ Σήμερα στις 1:55 pm

» ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ME 150ΕΥΡΩ-www.asyouwish.gr
από goldy213 Σήμερα στις 1:53 pm

» γεια σας!!!!!!!!
από mamalife Σήμερα στις 1:45 pm

» Ατοπική δερματίτιδα και πισίνες
από Mimine Σήμερα στις 1:43 pm

» Μακιγιαζ στο σπίτι
από Tinkerbell10 Σήμερα στις 1:43 pm

» ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΊΠΟΤΑ
από freskia mama Σήμερα στις 1:28 pm

» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!
από BABAS_ANTONIS Σήμερα στις 1:23 pm

» Μαμάδες από Πάτρα No3
από Constantin@ Σήμερα στις 12:59 pm

» Ζωνιτσα της Παναγιας
από riaki Σήμερα στις 12:50 pm

» Ανοργανωτη παραλια με αμμο
από BABAS_ANTONIS Σήμερα στις 12:46 pm

» Μανουλες Δεκεμβριου 2013
από olga86 Σήμερα στις 12:46 pm

Παρόντες χρήστες
781 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 78 μέλη, 5 μη ορατοί και 698 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήσης

Alexandra23, Anna F, athinaaa, babystar76, bini, bonaki, candycandy, Catty, ede, Elenidi, Elenisig, elisa87, eua9, Evelin, freedom78, freskia mama, fwlitsa, geneka, geo-emma, gogoulini88, goldy213, irenehr, Jemina., Jen75, JOANNAPAPI, jojo5, kellymania, kx_nevermore, Leda Leda, letitsa, Lillybell, Maimou2009, mamalife, mamameli, maraki_iraklio, maria1984, maria86, Marilena29, marpap, melimpa, Merjana, mhtsaina, Mimine, Mixalena, nafs, nanakaboubou, natasathess, nianiaro, Nina87, nouki, Patsie, penygp, petra18, Popisofia, poppaki, riselenh, roula8fgg, samimas, siaki85, sofakiz, sp1978, stefania, theanw, trilly, try 30, twins 2, Tzeni84, vasoula1, vassochara, viki1988, www.pharmakeio-online.gr, xara_84, xrysaki!, zini, Zoizoi, Βίκυ, Ελευθερια_, ΗΡΩ

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Jan 22, 2013 5:50 pm

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

21 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:28 am

Popisofia

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

22 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:43 am

POLINA27

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

αχχαχχαχ μηπως είσαι εγω??
και μένα αγορι με εβγαζαν και όταν ειπαν στην μανα μου ότι έκανε κορίτσι πήρε μια τεραστια στεναχωρια γιατι ο πατέρας μου ήθελε αγόρι. και όλοι νομιζαν ότι ήμουν αγόρι.. 'οταν της είπαν ότι έκανε κορίτσι πατησε τα κλάματα και ο πατερας μου της ειπε καλα χαζή είσαι εχουμε ενα μικρό πανεμορφο κοριτσάκι που ειναι χειλού σαν εσενα Laughing Laughing Laughing (το πανεμορφο που το είχε δει δεν ξέρω κακασχημο μωρο ήμουν αχαψα)
και επίσης σε αυτό που λες για το ενστικτο συμφωνω απολυτα και εγώ απο την πρωτη μερα που έμαθα ότι είμαι εγκυος μην σου πω απο την στιγμη που το υποψιαζομουνα ειπα κοριτσι...

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

23 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:13 am

Popisofia

POLINA27 έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΘΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΙ ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΑΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΤΕ ΒΓΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ! ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!

και μένα αγορι με εβγαζαν και όταν ειπαν στην μανα μου ότι έκανε κορίτσι πήρε μια τεραστια στεναχωρια γιατι ο πατέρας μου ήθελε αγόρι. και όλοι νομιζαν ότι ήμουν αγόρι.. 'οταν της είπαν ότι έκανε κορίτσι πατησε τα κλάματα και ο πατερας μου της ειπε καλα χαζή είσαι εχουμε ενα μικρό πανεμορφο κοριτσάκι που ειναι χειλού σαν εσενα Laughing Laughing Laughing (το πανεμορφο που το είχε δει δεν ξέρω κακασχημο μωρο ήμουν αχαψα)
και επίσης σε αυτό που λες για το ενστικτο συμφωνω απολυτα και εγώ απο την πρωτη μερα που έμαθα ότι είμαι εγκυος μην σου πω απο την στιγμη που το υποψιαζομουνα ειπα κοριτσι...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ 27! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΤΟ 85 ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!

24 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:26 am

POLINA27

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Popisofia έγραψε:
POLINA27 έγραψε:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ 27! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΤΟ 85 ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!

8.7.85 η ημερονομια γεννησης μου αχαχαχαχα...
καλοκαιρι και εγω..

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

25 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 11:50 am

toutounaki

katerinaki123 έγραψε:ευχαριστώ πολύ!!είναι το πρώτο μου μωράκι κ έχω αρκετό άγχος..έχω μπει στο μήνα μου κ από μέρα σε μέρα το περιμένουμε!εσυ σε ποιο μήνα είσαι?

Εάν έχεις μπει στο μηνα σου κι εχεις κάνει υπερήχους εννοείται θ΄ακούσεις το γιατρό ΚΑΙ ΜΟΝΟ κοπέλα μου! Παρεμπιπτόντως, και στα δύο μου παιδιά αγόρι/κορίτσι η κοιλιά μου ήταν μυτερή Wink

26 Απ: φυλο μωρου στό Δευ Jan 28, 2013 9:36 pm

Popisofia

POLINA27 έγραψε:
Popisofia έγραψε:
POLINA27 έγραψε:

8.7.85 η ημερονομια γεννησης μου αχαχαχαχα...
καλοκαιρι και εγω..
22/7/85!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Previous  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Επαφή | Αναφορά κατάχρησης | Create your free blog