beba160a έγραψε:καλησπερα κοριτσια...εχω σχεδον μια ωρα που διαβαζω τα νεα σας. δεν ειχαμε νετ αυτες τις μερες.
τα νεα μας καλα και και κακα.
αρχιζω με τα κακα που ευτυχως ειναι λιγα.
δυστυχως αναγκαστηκα να αποχωριστω την ολομαυρη μακρυα μεχρι τη μεση χαιτη μου και να καταληξω με ενα καρε που μοιαζω σαν playmobil.ο λογος ειναι οτι ειδικα τον τελευταιο μηνα μαδαγα λες και εκανα χημειοθεραπεια. εχασα το 1/4 των μαλλιων μου αλλα και αυτα που ειχαν μεινει μπερδευοντουσαν και γινοντουσαν σαν τσοχα. υποθετω οτι εχουν στερεψει οι αποθηκες μου απο βιταμινες,λιγο και η κουραση...εχει καμια σας παρομοιο προβλημα μετα τη γεννα?
mhn anxwnese... tha ksanamakrinoun ta malia sou kai tha einai pio dynata sygoura...giati den pernris kamia extra vitaminh na dynamwshs ligo?2ο κακο ειναι οτι εκει που ειχε κοψει η μπεμπα το βραδυνο ξυπνημα τωρα ξυπναει τουλαχιστον 4 φορες και γκαζωνει στην κυριολεξια....παω και δεν παω απο την αυπνια.
talaiporia... mhpws arxizh na bgazh dontakia kai ponaei???ipomonh....τα καλα μας...πηγαμε στον παιδιατρο και ξεκινησαμε φαριν λακτε, αυριο μοσχαρι και ο θεος βοηθος με την αλλεργια, κοτοπουλο,γαλοπουλα και γενικα ολα τα λαχανικα και φρουτα εποχης ελευθερα εκτος απο ντοματα και παντα σε μικρες ποσοτητες αρχικα και ενα ενα.
ante kalh arxh... kai makria apo thn mikrh h alergeia....τα μαγουλακια μας εγειαναν σχεδον τελειως.
den kserw ti eixan alla perasthkoulia...οταν πειναμε φωναζουμε μαμ μαμ μαμ. λεμε μπαμπαμπα και μαμαμα και γενικα κουβεντιαζει μονη της ολη μερα
κανουμε ατελιωτα βαρελακια...ετσι ξαφνικα. μεχρι πριν λιγες μερες νευριαζε και μονο που την εβαζα μπρουμυτα.
aaaaaaxxxxxx kalh arxh stis zouzounies....
επισης αποφασισα να βγαζω το παιδι καθε μερα εξω.(οσο ειναι εφικτο...μην εχει και θεομηνεια). μαγειρευω απο το βραδυ και το δικο μας και του παιδιου και μολις φαμε την φρουτοκρεμα παμε στις κουνιες. μου το προτεινε και ο γιατρος για να σχηματιζεται η βιταμινη d απο τον ηλιο.
giati den perneis ekstra vitaminh d na tis dineis prolhptika??? emmeis epidh exoume polyyyyy hlio edw pera kai fobomaste na mhn kaoume (psemata.den exei katholou KATHOLOU KAI POTEEEE
) tis bazw kathe prwi 10 stagones sto gala kai ola kala...
και τωρα την αποψη σας για κατι...
για να πω την αληθεια εχω κουραστει αρκετα απο την νυχτερινη αφυπνιση και σε λιγο επιστρεφω στη δουλεια μου και πρεπει να σηκωνομαι 5 το πρωι για να παω.απως σας εχω ξαναπει προσπαθησα να της δωσω το γαλα μου με μπιμπερο αλλα δεν γινεται με τιποτα. ανεφερα στον γιατρο οτι το παιδι ξυπναει την νυχτα πολλες φορες για φαγητο και θεωροντας οτι δεν του επαρκει πλεον ο θηλασμος ζητησα να βαλουμε ξενο το βραδυ γιατι και το μωρο ταλαιπωρειται και εγω εχω αναγκη απο ξεκουραση.
καταρχην με μαλωσε που προσπαθησα το μπιμπερο!!! μου ειπε πως αφου εφτασα μεχρι εδω να μην χαλασω την προσπαθεια και να κανω λιγη υπομονη. και επισης αν θελω να δωσω το γαλα μου στο μωρο οχι απο το στηθος να το κανω με κουταλακι και ποτηρακι.
λεει οτι στο μπιμπερο μαζευονται βακτηρια απο το πιπιλισμα και αυξανονται οι πιθανοτητες τερηδονας και αλλωστε σε λιγο θα μπορει να πιασει μονη της το ειδικο ποτηρακι.
βρε κοριτσια ειναι δυνατον να ταισω το μωρο κουταλακι κουταλακι?10 ωρες θα κανουμε!
to akousa kai ayto shmera...
ma einai dynaton 6 mhnon paidi (eida to ticker) na kathish gia na to taishs me to koutalaki???aytos tha kathotan??? tha mas trelanoun mou fenete... kai ama den eixes gala to kseno pos tha to edines???me kalamaki apo brefos??? kai ta thylastra giati ta bgalane me mpimpero???gia ta matia tou kosmou?? mhpws prepei na tou thymhshs oti einai 6 kai oxi 16 mhnon???? h mhpws prepei na arxishs na skeftese na alakshs giatro???
oso gia ta bakthria yparxoun kai oi aposthrotes pestou... (pou zh???)
kai gia to mpimpero dokimase na alakshs pipila yparxoun psiles pio xontres stroggyles kai kapoies pou einai ligo platies... pezh rolo pia tha nowthei pio konta sth aisthish tis thylhs sou..οσο για ξενο επειδη τον πιεσα μου συστησε για ωρα αναγκης το frisomel το χρησιμοποιει καμια μανουλα?
αααα και ενα τελευταιο κολπακι που καπου το ειχα ξανακουσει μου ειπε την απογευματινη κρεμα να την δινω το βραδυ σαν τελευταιο γευμα και στη θεση το απογευμα γαλα,ωστε να την κραταει καλυτερα χορτατη το βραδυ και να μην ξυπναει. το ξεκινησα σημερα και μου κοιμηθηκε και νωριτερα απ οτι συνηθως ελπιζω να παει καλα...
ουφφφ τα πα ολα νομιζω...sorry για το μεγαλο post ......